Paula Udondek 2008

UITREIKING HAAGSE KEI

Den Haag, 23 januari 2009

Paula Udondek Haagse Kei 2008

Paula Udondek heeft donderdag 22 januari de Haagse Kei 2008 ontvangen. Zij mag deze onderscheiding voor altijd bij zich dragen als blijk van waardering voor ondermeer haar liefde voor de stad, haar trouw aan Den Haag, haar stimulerende rol in de creatieve ontwikkeling van kinderen. Paula Udondek kon lijfelijk niet aanwezig zijn, maar dit werd ruimschoots goed gemaakt door een levensgrote kartonnen Paula aan wie wethouder Rabin Baldewsingh de Kei symbolisch overhandigde. “Amerika heeft Obama, Den Haag heeft Paula,” zo meldde de Haagse wethouder trots aan de vele enthousiaste aanwezigen in café De Bieb.

Meteen na de uitreiking is Paula door de wethouder gebeld. Op onnavolgbare wijze bracht hij zijn felicitaties over. Via een luidspreker was zij door de aanwezigen te verstaan. Paula reageerde blij verrast. Ze vond het uiteraard jammer dat ze er niet bij kon zijn. Het verrassingselement is groot bij de uitereiking van de Haagse Kei. Zo wist ook zij niets hiervan af. Helaas gaat het weleens mis met supriseparty’s als het feestvarken zelf besluit plots een ander plan te trekken.